Romano bevestigt United-interesse in Tyrell Malacia

2 mei 2022, 18:44

Tyrell Malacia staat inderdaad hoog op de verlanglijst van Erik ten Hag om hem komend seizoen te vergezellen naar Manchester United. De 22-jarige linksback werd onlangs al in Engelse media in verband gebracht met een overstap, wat volgens transferexpert Fabrizio Romano klopt.

Ten Hag is al langer gecharmeerd van Malacia en wil hem komende zomer naar de Premier League halen, zo bevestigt Romano in de Here we go-podcast. Romano ontkende echter dat er al sprake is van onderhandelingen tussen beide partijen. De transferexpert wist bovendien te melden dat er nog diverse andere clubs in de markt zijn voor de verdediger.

Onlangs lekte ook al uit dat Olympique Lyon in de markt zou zijn voor het Feyenoord-talent, die dit seizoen onbetwiste basisspeler is bij de Rotterdammers en tevens vast onderdeel is van de selectie van het Nederlands elftal. Tijdens de afgelopen interlandbreak maakte Malacia nog veel indruk op bondscoach Louis van Gaal in de oefeninterland tegen Duitsland.

Feyenoord zal niet onwelwillend tegenover een transfer van Malacia staan. De 22-jarige back heeft een fraai prijskaartje om zijn nek hangen. Een vertrek van Malacia biedt Feyenoord meer mogelijkheden om de selectie van een kwaliteitsimpuls te voorzien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

X22Report
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe zit het met het contract van Wijndal (AZ)? Met oog op vervanging van Malacia bij Feyenoord

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Contract tot 2024 dacht ik. Dus die gaat AZ nooit voor minder dan 15 miljoen laten gaan

X22Report
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan kan Feyenoord die inderdaad wel afstrepen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen