Ontslagbrief Zahavi en Thomas, verlenging bij PSV lijkt uitgesloten

2 mei 2022, 20:51

PSV heeft Ryan Thomas en Eran Zahavi onlangs een formele ontslagbrief gestuurd. De aflopende contracten van het duo moesten recent worden opgezegd om te voorkomen dat er automatisch een verlenging moest komen. Verlenging van hun aflopende contracten is niet waarschijnlijk.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ryan Thomas wordt al jarenlang gewaardeerd vanwege zijn inzet, maar de in 2018 van PEC Zwolle overgenomen middenvelder kampt dit seizoen met veel blessureleed. Volgens de krant is het niet duidelijk of PSV nog om de tafel wil met de Nieuw-Zeelander. Dat hangt af van het herstel van de blessure waar hij momenteel last van heeft.

Ook Eran Zahavi lijkt op weg naar de uitgang. De Israëlische spits lijkt voorlopig niet in de plannen van de nieuwe trainersstaf voor te komen. Zahavi en PSV lijken af te stevenen op een breuk: alleen een wonder kan dat voorkomen. Als Zahavi bijvoorbeeld besluit een lager salaris te willen accepteren, kan er nog worden gesproken. Dat lijkt echter uitgesloten.

PSV is volgens de krant daarom op zoek naar een nieuwe aanvaller. Twee namen hebben de revue reeds gepasseerd: Luuk de Jong en Joshua Zirkzee zijn in beeld voor komend seizoen. Hun haalbaarheid is afhankelijk van de keuzes van de spelers zelf, maar ook hoe de clubs zich opstellen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen