Ajax wil Timber met nieuw contract uit handen topclubs houden

2 mei 2022, 21:17

Ajax hoopt op korte termijn met Jurriën Timber om tafel te gaan om te praten over verlenging van zijn contract. Hoewel de centrale verdediger nog twee seizoenen vastligt in Amsterdam, willen technisch directeur Gerry Hamstra en zijn assistent Klaas-Jan Huntelaar de mogelijkheden bespreken.

Dat bevestigt Mike Verweij in de podcast Kick Off. De naam van Timber klinkt de laatste weken steeds luider in het internationale geruchtencircuit. De twintigjarige verdediger zou volgens diverse media in het buitenland op de radar staan van Bayern München en Manchester United, waar hij opnieuw zou kunnen samenwerken met zijn huidige coach Erik ten Hag.

Lees ook: Sky Deutschland: Bayern opent gesprekken met Timber

Volgens Verweij is verlenging van het contract van Timber niet uitgesloten. Bovendien is een verkoop niet noodzakelijk, omdat hij dus nog een contract heeft dat hem tot medio 2024 aan Ajax bindt. Als Timber komend seizoen wil vertrekken, kunnen de Amsterdammers zodoende nog altijd een transfersom vangen voor de Oranje-international.

Ajax is voorzichtig geworden met de contractsituatie van spelers in de selectie. Dit seizoen lopen André Onana en Noussair Mazraoui transfervrij de deur uit, wat afgelopen zomer ook al gebeurde met Brian Brobbey. Hij koos voor een avontuur bij RB Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen