Everton zet volgende stap naar handhaving, ook Arsenal wint

8 mei 2022 – Everton heeft zondagmiddag een grote stap gezet naar handhaving in de Premier League. Na de zege van vorige week op Chelsea versloeg de ploeg van Frank Lampard vandaag Leicester City (1-2). Arsenal hielp Everton door directe concurrent Leeds United tegelijkertijd te verslaan.

Everton zet volgende stap naar handhaving, ook Arsenal wint

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De zege op Chelsea had Everton veel vertrouwen gegeven, zo bleek zondagmiddag in het King Power Stadium van Leicester City. De bezoekers uit Liverpool kwamen namelijk razendsnel op voorsprong via Vitali Mykolenko, maar zagen Leicester direct weer langszij komen. Na een halfuur gespeeld te hebben maakte Mason Holgate echter alweer de tweede treffer van Everton, waardoor The Toffees weer op voorsprong kwamen.

In de tweede helft deed Everton er alles aan om die voorsprong vast te houden, wat ondanks wat kansen voor Leicester City ook lukte. Daardoor boekt de ploeg van Frank Lampard de tweede zege op rij, waardoor ze voorlopig op de zestiende plek staan. Everton staat nog één punt boven de streep, maar heeft ten opzichte van de concurrenten nog wel een inhaalduel tegoed.

Lees meer: Arsenal profiteert optimaal van geblunder Leeds-goalie

Arsenal verslaat Leeds
Arsenal bewees Everton een goede dienst door in eigen huis met 2-1 te winnen van degradatiekandidaat Leeds United. The Gunners kwamen razendsnel op een 2-0 voorsprong, maar vergaten de voorsprong ondanks een rode kaart van Leeds United in het resterende deel van het duel uit te breiden. De drie punten zorgen er wel voor dat Arsenal de vierde plek, die recht geeft op deelname aan de Champions League, weet te behouden

Reacties

Premier League

gerelateerd