Gözübüyük weigerde gesprek met PSV'ers na cruciale strafschop

9 mei 2022, 08:14

Serdar Gözübüyük wilde zondagavond na de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV niet in gesprek over de gegeven strafschop. In Rotterdam hoopten de geïrriteerde Eindhovenaren nog verhaal te kunnen halen bij de arbiter. Daar zat Gözübüyük dus niet op te wachten.

PSV liet door de discutabele strafschop twee punten liggen in De Kuip. Volgens het Eindhovens Dagblad wilde meerdere mensen namens PSV in gesprek met de scheidsrechter. Onder meer technisch directeur John de Jong wilde graag de reden tot de penalty weten, maar kwam bedrogen uit. Gözübüyük bleef naar verluidt lang in zijn kleedkamer en wilde bij vertrek geen woorden wisselen met de achtergebleven mensen van PSV.

Na de wedstrijd lieten meerdere PSV'ers geen spaan heel van de Gözübüyük. Onder meer aanvoerder Cody Gakpo, Joey Veerman en Mario Götze waren witheet. Ook trainer Roger Schmidt was woedend en wilde eigenlijk alleen over de penalty praten. "Het was een fantastische wedstrijd, maar het heeft geen zin om er meer over te praten vanwege de beslissing van de arbiter", foeterde Duitser na afloop voor de camera van ESPN.

Door het gelijkspel in Rotterdam-Zuid is de titel heel ver weg voor PSV. Het verschil met Ajax blijft na dit weekend vier punten, terwijl er nog maar twee wedstrijden op het programma staan. Ajax speelt nog tegen sc Heerenveen en Vitesse. PSV moet hopen op een doemscenario voor de Amsterdammers. De Brabanders treffen zelf nog NEC Nijmegen en PEC Zwolle. Ajax kan aanstaande woensdag kampioen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

olio
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hoe kun je daar een strafschop voor geven

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja en de var geeft ook niet thuis.Onbegrijpelijk , maar ja ajax zal wel kampioen (gemaakt) moetem worden.En dat zeg ik als feyenoorder die wel blij is met het laatste puntje voor de 3e plaats.Maar het klopt gewoon niet, zo eerlijk moet je ook kunnen zijn.

MrHamstring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als scheidsrechter en Feyenoord-fan had ik hem niet gegeven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen