'Prachtig voetbalverhaal in de maak: Feyenoord-contract voor zoon Van Persie'

10 mei 2022, 15:37

In Rotterdam-Zuid lijkt een schitterend voetbalverhaal in de maak te zijn. De vijftienjarige Shaqueel van Persie staat op het punt om zijn eerste profcontract bij Feyenoord te tekenen. Daarmee zal hij in de voetsporen treden van zijn vader Robin, die zijn geweldige loopbaan eveneens bij Feyenoord begon. 

Het nieuws werd gemeld door Feyenoord Youth Watcher, een Twitter die goed ingevoerd is in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Daar loopt Van Persie junior al sinds 2017 rond, nadat hij eerder, tijdens de actieve loopbaan van zijn vader, in de jeugdopleidingen van Manchester City en Fenerbahçe voetbalde. 

Shaqueel van Persie is een multi-inzetbare aanvaller, die dit seizoen volgens het Twitteraccount als spits grote stappen heeft gemaakt. 'Hij scoort steeds vaker en heeft inmiddels ook zijn debuut gemaakt voor Nederland Onder 16.' Van Persie zal ergens in de komende weken zijn handtekening zetten onder een driejarig contract.

Robin van Persie

Robin van Persie zelf stroomde ruim twintig jaar geleden vanuit de jeugdopleiding van Feyenoord door naar het eerste, waarna hij bij Arsenal en Manchester United uitgroeide tot een wereldtopper. Inmiddels loopt ook hijzelf rond op de jeugdopleiding van Feyenoord als assistent-trainer, terwijl hij tegelijkertijd ook bij het eerste elftal betrokken is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen