'Mané wil vertrekken uit Engeland: Barça wil stunten'

11 mei 2022, 09:04

Sadio Mané staat mogelijk voor een vertrek uit Engeland. De Senegalese steraanvaller beschikt over een contract dat nog anderhalf jaar doorloopt, waardoor een zomers vertrek ineens tot de mogelijkheden behoort. Diverse grootmachten zien hun kans schoon.

Volgens de Mirror Football is Liverpool bang voor een vertrek van de aanvaller, die dit seizoen bezig is aan zijn beste seizoen in zijn fraaie carrière. Gesprekken over contractverlenging hebben tot dusverre niets opgeleverd. Als Liverpool nog aan de dertigjarige aanvaller wil verdienen, zal hij komende zomer in de etalage moeten worden gezet.

Bayern München is een van de clubs die toe hoopt te slaan, al zijn er meerdere gegadigden. Ook FC Barcelona is namelijk geïnteresseerd in zijn diensten. Daarmee zou een jeugddroom van Mané uitkomen. De aanvaller staat naar verluidt open voor een transfer naar Spanje, waar ook Real Madrid in de markt is.

Mané verruilde Southampton in 2016 voor Liverpool, waar hij in 265 optredens goed was voor 118 doelpunten. Daarmee leverde hij een aanzienlijke bijdrage in de gewonnen landstitel (2020) en de Champions League-eindzege (2019).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zal lekker voor Bayern kiezen als ik Mane was.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen