Romano bevestigt: Mazraoui heeft getekend bij Bayern

11 mei 2022, 13:02   Bijgewerkt: 11 mei 2022, 13:08

Noussair Mazraoui vervolgt zijn loopbaan definitief bij Bayern München, zo verzekert transferexpert Fabrizio Romano. Een akkoord hing al weken in de lucht, maar is deze week dan eindelijk bereikt. Ajax en Bayern München zullen het nieuws op korte termijn naar buiten brengen.

Mazraoui heeft zijn medische keuring met succes doorstaan en heeft daarom zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2026 aan de Duitse recordkampioen bindt. Daarmee komt er een einde aan een maandenlange soap: de transfervrije Mazraoui werd door diverse clubs begeerd, maar gaf vanaf maart de voorkeur aan een vertrek naar Bayern.

Die club troefde uiteindelijk FC Barcelona af, dat al diverse gesprekken met de gratis rechtsback van Ajax had gevoerd. Mazraoui werd in maart gebeld door Bayern-coach Julian Nagelsmann, die hem vertelde dolgraag met de Marokkaan samen te willen werken. Dat veranderde Mazraoui uiteindelijk van gedachten.

Bayern is nog niet klaar in Amsterdam en wil ook Ryan Gravenberch strikken. De topclub bood volgens Ajax een te laag bedrag voor de talentvolle middenvelder, maar de verwachting is dat Bayern en Ajax er ook over de international van het Nederlands elftal uit zullen komen. Eerst wil Ajax zich woensdagavond tot landskampioen kronen. SC Heerenveen komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen