Van de Kerkhof adviseert PSV: "Probeer Wijnaldum te huren"

16 mei 2022 – Als het aan René van de Kerkhof ligt, waagt PSV komende zomer een poging om Georginio Wijnaldum terug te halen naar de Eredivisie. De middenvelder komt bij Paris Saint-Germain weinig aan spelen toe en behoort daardoor voor het eerst in jaren niet tot de voorselectie van het Nederlands elftal.

Van de Kerkhof adviseert PSV: "Probeer Wijnaldum te huren"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op het middenveld van PSV wordt een flinke leegloop verwacht: voor Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez bestaat veel buitenlandse interesse, terwijl ook de plannen van Mario Götze en Marco van Ginkel onduidelijk zijn. "PSV heeft een goede middenvelder nodig. Misschien moeten ze proberen Georginio Wijnaldum te huren. Hij zal toch naar het WK willen, denk ik."

Wijnaldum maakte zijn debuut bij Feyenoord, maar verkaste al op jonge leeftijd naar PSV. Daar groeide hij uit tot vaste waarde, international en aanvoerder. De inmiddes 31-jarige middenvelder werd in 2015 landskampioen met de Eindhovenaren en verkaste daarna voor miljoenen naar Newcastle United. Voor zijn Franse avontuur beleefde Wijnaldum een zeer succesvolle periode bij Liverpool.

Zijn broer Willy is het ermee eens. "Ik hoop ook dat Wijnaldum komt. De laatste weken heb ik ook Zian Flemming van Fortuna Sittard gevolgd. Ik denk dat hij een speler is die zich bij PSV nog sneller zou ontwikkelen." Flemming, die Fortuna zondag met een treffer hielp aan rechtstreekse handhaving in de Eredivisie, werd zondagavond ook al in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd