Mourinho weigert gesprek met pers vanwege Feyenoord-clash

21 mei 2022 – AS Roma boekte vrijdagavond een knappe 0-3 overwinning op Torino, maar daar kon de Italiaanse pers hem geen vragen over stellen. De Portugese topcoach weigerde na afloop in de perszaal te verschijnen voor een nabeschouwing met de aanwezige journalisten.

Mourinho weigert gesprek met pers vanwege Feyenoord-clash

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Een woordvoerder van AS Roma liet aan onder meer Sky Sport Italia weten dat Mourinho zich na de wedstrijd tegen Torino volledig wilde focussen op de clash met Feyenoord in de finale van de Conference League. De coach zag praten met de journalisten als afleiding. De club steunde Mourinho in zijn besluit en gunde hem na afloop alle ruimte om snel naar huis te gaan.

Twee treffers van Tammy Abraham en een goal van Lorenzo Pellegrini hielpen AS Roma aan de overtuigende 0-3 overwinning. Daarmee verzekerde Roma zich definitief van de zesde plek en daarmee is het komend seizoen actief in de Europa League. Daardoor is Feyenoord eveneens verzekerd van een startbewijs. De winnaar van de Conference League plaatst zich voor de Europa League, maar dat ticket schuift door naar de verliezer als de winnaar zich al voor de groepsfase heeft geplaatst.

Feyenoord en AS Roma treffen elkaar komende woensdag in Tirana. Feyenoord versloeg Olympique Marseille in de halve finale, terwijl Roma te sterk was voor Leicester City.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd