Bayern-directeur: Mazraoui komt sowieso, Gravenberch-deal op komst

22 mei 2022, 15:35

Het is een kwestie van tijd voor

' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch zich speler van Bayern München mag noemen. De onderhandelingen tussen Ajax en de kampioen van Duitsland gaan de goede kant op, vertelt technisch directeur Hasan Salihamidzic. Het betekent dat Noussair Mazraoui gezelschap krijgt van de middenvelder bij zin nieuwe club.

"We voeren goede gesprekken met Gravenberch. We willen ons team over de hele linie versterken", vertelt de beleidsbepaler bij Sport1. De middenvelder heeft nog een eenjarig contract in de Johan Cruijff ArenA, waardoor Ajax hem deze zomer moet verkopen om hem niet transfervrij te laten gaan. Naar verluidt zouden de Amsterdammers inzetten op dertig miljoen euro, terwijl Bayern zou denken aan een bedrag rond de 25 miljoen. De partijen lijken elkaar, ondanks dat gaatje, te gaan vinden.

"We willen nog een aantal dingen doen, maar ons team zit goed in elkaar. De kern bestaat uit veel Duitse spelers. De jongens zijn hongerig en we willen om alle prijzen meedoen", aldus Salihamidzic, die hoopt dat hij Mazraoui snel kan presenteren. Het is geen geheim meer dat de Marokkaan transfervrij de overstap maakt naar de Allianz Arena. De vleugelverdediger liet ondanks al weten dat zijn toekomst in de Bundesliga lag en dat bevestigt de 'td' nu ook: "De deal is rond."

Robert Lewandowski

Het is de vraag of de Ajacieden in Duitsland nog samen gaan spelen met Robert Lewandowski. De aanvaller wil zijn eenjarige contract niet verlengen, waardoor de club hem wellicht gaat verkopen in deze zomer. FC Barcelona zou serieus in de markt zijn voor de Poolse goalgetter. Bayern zet in op een bedrag van veertig miljoen euro.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen