Ajax 'wakker geschrokken' door Italiaanse interesse in Wijndal

23 mei 2022, 21:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax gaat volgens Mike Verweij serieus werk maken van de komst van Owen Wijndal. De linkervleugelverdediger staat al langer op het verlanglijstje van de Amsterdammers, maar de interesse is tot dusver niet geconcretiseerd. Nu een Italiaanse topclub nadrukkelijke belangstelling toont, pakt Ajax alsnog door.

"Als je de podcast van afgelopen vrijdag hebt geluisterd, heb je gehoord dat we hebben geroepen dat Ajax énorm aan het slapen is wat betreft Wijndal. Ik zei toen dat een club uit een grote competitie, een Champions League-deelnemer, geïnteresseerd is. Het is een Italiaanse club die hem heel graag wil en het is niet Juventus", stelt Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

Ajax is volgens de journalist 'wakker geschrokken' door de Italiaanse belangstelling voor Wijndal en gaat hem nu proberen over te nemen van AZ. "Het is een publiek geheim dat Alfred Schreuder Wijndal heel graag aan zijn selectie wil toevoegen. En ik denk dat het balletje gaat rollen, dat Ajax eindelijk tot actie overgaat", aldus Verweij. "Ik denk dat het nu wel de tijd is voor Ajax om door te pakken. Anders zit hij in het vliegtuig naar Italië."

Wijndal is niet de enige naam die bij Ajax op het verlanglijstje staat. Ajax maakt volgens Verweij ook werk van Steven Bergwijn en Brian Brobbey. "Dat zijn de prioriteiten op dit moment. Uiteindelijk zullen er ook wel andere namen op het lijstje komen", zegt Verweij. Bergwijn en Brobbey worden al langere tijd in verband gebracht met een transfer naar Ajax. Tottenham Hotspur vroeg in januari nog dertig miljoen euro voor Bergwijn, terwijl RB Leipzig een vraagprijs van meer dan tien miljoen euro voor Brobbey hanteert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbaldier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik Ajax was zou ik voor Malacia gaan

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Malaria wil om begrijpelijke redenen niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen