Salah slaat Spaanse interesse af; CL-kansen Thiago stijgen

25 mei 2022, 16:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Salah blijft ondanks interesse van diverse Europese grootmachten bij Liverpool. De Egyptische aanvaller kon vooral uit Spanje op veel interesse rekenen, maar lijkt trouw te blijven aan de nummer twee van de Premier League. Dat was niet het enige goede nieuws dat zijn coach Jürgen Klopp kreeg.

"Ik blijf bij Liverpool komend seizoen, zeker weten", aldus Salah op de voorbereidende persconferentie richting de finale van de Champions League. "In mijn hoofd houd ik me nu niet bezig. Ik wil niet egoïstisch zijn en wil het daar nu niet over hebben. Salah en Liverpool bereiden zich voor op de finale van de Champions League tegen het sterke Real Madrid.

Op diezelfde persconferentie kwam Jürgen Klopp met positieve berichten uit de ziekenboeg. Achter de naam van Thiago Alcantara stond een groot vraagteken vanwege een blessure die hij voor rust tegen Wolverhampton Wanderers opliep, maar de Spaanse middenvelder herstelt sneller dan verwacht. De kans is daardoor groot dat hij tegen Real weer bij de selectie zit.

Liverpool aast tegen de Madrilenen op revanche. Real Madrid won de Champions League in 2018 ten koste van de Engelse topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen