Medische keuring Gravenberch: transfersom en salaris bekend

31 mei 2022, 07:48

Ryan Gravenberch mag zich bijna speler van Bayern München noemen. De twintigjarige middenvelder hoopt al maanden op een overstap naar de Duitse topclub, maar de clubs slaagden er niet in om een akkoord te bereiken. Ajax heeft de middenvelder inmiddels toestemming gegeven om af te reizen naar München.

Daar wordt hij dinsdag medisch gekeurd. Volgens De Telegraaf bereikten Ajax en Bayern München afgelopen week een akkoord over een transfersom van 24,5 miljoen euro. In Duitsland ligt een vijfjarig contract klaar voor het toptalent, jaarlijks ter waarde van tien miljoen euro bruto. Het lijkt erop dat Ajax en Bayern München de deal op korte termijn wereldkundig gaan maken.

Daarmee houdt Ajax toch nog een transfersom over aan de middenvelder, wiens contract komend seizoen afloopt. Als Bayern er niet in was geslaagd om de middenvelder komende zomer al op te pikken, zou hij volgend jaar transfervrij willen vertrekken. Dat was echter geen optie voor Gravenberch, die wilde dat Ajax iets aan hem zou verdienen.

Gravenberch raakte dit seizoen tijdelijk zijn plek kwijt aan Davy Klaassen, maar knokte zich uiteindelijk weer terug in het elftal van Erik ten Hag. De middenvelder is momenteel in Zeist met het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TopCoach
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

..... of was het goed voor zijn ego...een hoge transfersom

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen