Leegloop Feyenoord dreigt: "Voor Sinisterra is veel interesse"

31 mei 2022, 17:55

Feyenoord gaat mogelijk een hoge rekening betalen voor het uiterst succesvolle seizoen. De finalist van de Conference League moet mogelijk rekening houden met een forse leegloop deze zomer. Er is voor veel spelers namelijk (concrete) belangstelling. 

Dat stelt clubwatcher Martijn Krabbedam althans in de podcast van Voetbal International. "Tyrell Malacia is in gesprek met Lyon en Manchester United volgt hem", begint de journalist zijn rijtje spelers van Feyenoord die in de belangstelling staan van andere clubs. Volgens hem is de kans op een transfer naar Frankrijk overigens groter, gezien het feit dat Erik ten Hag nog gewoon twee linksbacks in zijn selectie heeft zitten. 

Op de achterstond speelt er ook nog een en ander rond midenvelder Orkun Kökcü. "Voor Luis Sinisterra is veel interesse, Bayer Leverkusen wil wel ver gaan. Feyenoord zal proberen hem te houden, alleen als het bod goed is, kunnen ze niet anders dan hem verkopen", weet Krabbedam. Voor Marcos Senesi is dat overigens hetzelfde, al claimt Krabbedam dat Feyenoord nog een optie heeft in het in 2023 aflopende contract. 

Lees ook: Transferweekje: leegloop Feyenoord

Dat laatste kan relevant zijn voor de onderhandelingspositie van Feyenoord deze zomer. "Maar goed, daar is het verhaal dat je veel moet afdragen aan zijn oude club", stelt Krabbedam, die ook meldt dat Bryan Linssen definitief op weg is naar Japan, waar Urawa Red Diamonds interesse had. Tel daarbij op dat er met huurlingen Cyriel Dessers (Genk), Guus Til (Spartak Moskou), Reiss Nelson (Arsenal) nog geen akkoord is bereikt en de ploeg van Arne Slot kan er na de zomer weleens heel anders uitzien. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krabbedam roept maar wat in de hoop wat goed te gokken . Iedereen had dit verhaal kunnen vertellen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen