'Niet alleen Frenkie, ook De Ligt 'main target' Manchester United'

6 juni 2022, 13:01

Niet alleen Frenkie de Jong is een hoofdtarget van Erik ten Hag bij Manchester United, maar ook Matthijs de Ligt (22) staat hoog op het lijstje van de nieuwe trainer van de Premier League-club. Hij is het 'main target' van de oefenmeester, al hangt er aan zijn komst wel een hoog prijskaartje.

Dat schrijft transferspecialist Nicolò Schira. De verdediger staat weliswaar nog onder contract bij Juventus, maar zou volgens de geruchten wel denken aan een transfer. Tot een paar maanden geleden kon hij voor 75 miljoen euro vertrekken, inmiddels ligt zijn afkoopclausule op 125 miljoen euro. De Oude Dame wil echter het contract van de Nederlander graag verlengen en wil hem niet verkopen. Naast United zouden ook Chelsea en Barcelona belangstelling hebben.

De Ligt was in het successeizoen van Ajax in de Champions League (2018/19) een van de belangrijke krachten in het elftal van Ten Hag. Net als De Jong en Donny van de Beek maakte hij mede daardoor een fraaie transfer. Als we de geruchten mogen geloven, spelen de drie sterkhouders uit dat seizoen komend jaar misschien samen bij Manchester United.

Lees ook: De Ligt houdt Juventus in spanning: vertrek is serieuze optie

De Ligt maakte in 2019 de overstap van Amsterdam naar Turijn, waar hij al snel uitgroeide tot een vaste kracht – al ging het soms wel met vallen en op staan. Inmiddels speelde hij 117 wedstrijden, exact evenveel als hij in totaal namens Ajax deed, voor Juventus. Daarin maakte hij acht doelpunten en gaf drie assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen