Fortuna bevestigt Engelse interesse in Cox, Adzic vindt nieuwe club

6 juni 2022, 15:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fortuna Sittard kan opnieuw verdediger George Cox (24) verkopen. De Engelse back heeft een in 2023 aflopend contract, maar net als een jaar geleden is er belangstelling voor hem. Destijds werd een bod van 600.000 euro afgewezen: het is onduidelijk hoe de transfersituatie rondom hem momenteel is. 

Dat schrijft De Limburger althans. Technisch directeur Sjoerd Ars heeft tegenover het regionale dagblad bevestigd dat er twee Engelse clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van Cox, maar om wie het gaat wilde hij niet laten weten. Volgens de ochtendkrant gaat het in elk geval om Queens Park Rangers, dat in de vorige zomer ook belangstelling had.

Cox kwam destijds voor 50.000 euro over van Brighton & Hove Albion en maakte de afgelopen seizoen indruk in Limburg met tien goals en zeven assists in 86 officiële wedstrijden. Of Fortuna met een jaar minder contract van Cox akkoord gaat met een bedrag van rond de zes ton, is niet bekend. Verder heeft verdediger Martin Angha de club laten weten zijn aflopende contract te verlengen.

Lees ookFlemming durft 'alles onder PSV en Ajax' aan en reageert op Feyenoord

PEC Zwolle's Adzic vertrokken

Verder is bij het Servische Cucaricki Stankom aangekondigd dat Luka Adzic een nieuwe speler is voor het komende seizoen. De voormalig huurling van FC Emmen kwam in de winterstop over Anderlecht transfervrij over naar PEC Zwolle. Daar raakte hij onder Dick Schreuder al snel uit beeld, waardoor het wel duidelijk was dat hij zijn aflopende contract niet zou verlengen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen