Perr Schuurs kondigt allesbepalend gesprek bij Ajax aan

8 juni 2022, 17:32

Perr Schuurs gaat volgende week om tafel met Alfred Schreuder om zijn toekomst bij Ajax te bespreken. De 22-jarige verdediger zal op basis van het gesprek een beslissing nemen over het verdere verloop van zijn carrière. "Alles zal afhangen van dat gesprek", laat Schuurs weten aan De Limburger.

Het is geen geheim dat Schuurs bij Ajax meer aan spelen wil toekomen. De centrale verdediger kwam begin 2018 over van Fortuna Sittard en leek na een tussenstop bij Jong Ajax door te breken in het eerste elftal, maar hield nooit voor langere tijd een basisplaats vfast. Door de doorbraak van Jurriën Timber stagneerde de ontwikkeling van Schuurs.

Het afgelopen seizoen stond Schuurs in alle competities vijftien keer in de basis bij Ajax. Volgend seizoen wil hij onder Schreuder meer speeltijd krijgen. Daarvoor is hij afhankelijk van wat de nieuwe hoofdtrainer wil, maar ook wat Timber doet. De concurrent van Schuurs staat namelijk in de belangstelling van onder meer het Manchester United van Erik ten Hag. Vertrekt Timber, dan stijgen de speelkansen van Schuurs aanzienlijk.

Schuurs zelf heeft over belangstelling ook niet te klagen. Er is interesse van 'mooie en grote clubs uit Duitsland, Italië en Engeland'. "Maar mijn zaakwaarnemer onderhoudt die contacten. Ik hou me vooral met Ajax bezig", laat hij weten. Maandag meldt de verdediger zich weer op De Toekomst, waar hij later die week een allesbepalend gesprek met Schreuder voert.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat dat gesprek nou maar ,en hou de eer aan jezelf ,en zelf niet om een oprotpremie vragen ,gewoon optieven, want je kan er niks van ,en dus ook geen toegevoegde waarde voor Ajax, dag Schuursponsje ,ga maar ergens anders een man worden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen