'Ten Hag wil hereniging met Antony: Ajax wil hoge transfersom'

9 juni 2022, 21:53

Erik ten Hag ziet mogelijk een wens in vervulling gaan op de transfermarkt. De trainer zou graag opnieuw willen samenwerken met Antony, die de afgelopen seizoenen indruk maakte bij Ajax. De gesprekken zijn inmiddels begonnen. De Amsterdammers zouden inzetten op een transfersom van zestig miljoen euro voor de 22-jarige Braziliaan.

Dat meldt de Braziliaanse tak van Goal. De zaakwaarnemer van de aanvaller zou inmiddels al in Europa zijn om te praten over een deal. De verwachting is dat Ajax en Manchester United elkaar wel gaan vinden aan de onderhandelingstafel, omdat de directies goed met elkaar overweg kunnen. Edwin van der Sar stond jarenlang onder de lat bij de Engelse grootmacht en onlangs werd er ook al gepraat over de overstap van Ten Hag. Dat verliep allemaal erg gemoedelijk.

Ten Hag en Antony werkten de afgelopen twee seizoenen succesvol samen. De trainer heeft er alle vertrouwen in dat de dribbelaar nog niet aan zijn plafond zit in de Johan Cruijff ArenA, waardoor hij hem graag naar United haalt. Dit seizoen was hij over alle competities goed voor twaalf doelpunten en tien assists. De laatste weken moest hij aan zich voorbij laten gaan door een blessure.

Forse transfersom

Ajax zou hoog in de boom zitten qua transfersom. De aanvaller was een van de smaakmakers dit seizoen en werd international van Brazilië, wat de vraagprijs ook behoorlijk verhoogt. De club denkt aan zestig miljoen euro. De Amsterdammers haalden hem voor circa vijftien miljoen euro uit Brazilië. Destijds is afgesproken dat zijn oude club São Paulo twintig procent krijgt van de winst. Daarnaast krijgt die club een opleidingsvergoeding van 2,7 procent over de hele transfersom.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De grootste fout die je kan maken is om te veel landgenoten ,oud clubgenoten mee te nemen naar je nieuwe club .

JoVaLo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Te veel is idd nooit goed, maar het zou echt geen kwaad kunnen om 1 a 2 spelers die hij al kent toe te voegen aan zijn selectie.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Anthony ,de jong ,donny vd beek ,malacia timber zijn de geruchten dat zijn er dus 5. In zijn staf nog mensen !?

Roope
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Normaal gesproken wel, ja. Omdat de ene club + competitie de andere niet is. Dat gaat natuurlijk ook op voor reguliere transfers... Maar in dit geval hebben we het over ManU. Die club is een bende op het veld. Daar mag wel wat vers bloed bij komen.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

30-35 miljoen is max. Daarvan Bergwijn halen. Ga je er ook op vooruit met scorend vermogen. Antony ligt nu al op de grond als je hem aankijkt en dan naar de Premier L? Ik zou eerder naar Bayern gaan of Atletico.

Haho46
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ZESTIG MILJOEN?????? 40 vind ik meer dan genoeg voor deze clown.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen