'De Vrij-geruchten beginnen; gewilde Koulibaly naar Napoli-uitgang'

9 juni 2022, 23:33

Gaat Stefan de Vrij vertrekken bij Internazionale? Die vraag speelt op nu de Italiaanse club inzet op een nieuwe verdediger. Fiorentina-speler Nikola Milenkovic moet in de toekomst de nieuwe leider in de defensie worden. Dat meldt Gianluca Di Marzio. De verdediger is 24 jaar en maakte dit seizoen een uitstekende indruk bij de nummer zeven van Italië.

Mocht hij daadwerkelijk naar Inter gaan, betekent dat wellicht dat De Vrij verkast. Hij werd afgelopen winter ook al gelinkt aan een transfer, maar de verdediger bleef toen 'gewoon' in Milaan. Onder andere Tottenham Hotspur, waar zijn oude trainer Antonio Conte aan het roer staat, zou de international van Oranje serieus in de gaten houden. Overigens zou het ook kunnen betekenen dat niet de Nederlander, maar zijn kompaan Milan Škriniar verkast. Hij wordt gelinkt aan Paris Saint-Germain.

Kalidou Koulibaly

Kalidou Koulibaly heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd voor Napoli gespeeld. De verdediger en de club hebben gepraat over een nieuw contract, maar die onderhandelingen zijn op niets uitgelopen. Dat betekent dat hij over een jaar transfervrij kan vertrekken als hij deze zomer niet verkocht wordt door de Italiaanse club.

Dat meldt Sky Sport Italia. De verdediger wordt al jarenlang gelinkt aan een transfer naar de absolute top, maar telkens ging een deal niet door wegens de vraagprijs. De verdediger had namelijk een prijskaartje van circa honderd miljoen euro. Dat was alle geïnteresseerden te gortig, maar nu is hij voor een lager bedrag op te pikken, gezien zijn korte contract. FC Barcelona, Manchester United, PSG, Chelsea en Juventus worden genoemd als mogelijke bestemming.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen