Gravenberch rondt transfer af: "Blij dat ik nu hier in München ben"

11 juni 2022, 14:43

Ryan Gravenberch is aangekomen in München om zijn transfer naar Bayern af te ronden. De handtekeningen zijn gezet, waardoor het alleen nog wachten is op een officiële bevestiging van de club zelf. Wel kwam de uitzwaaiend Ajacied zelf al met een korte reactie.

"Bayern is een grote club", vertelde de twintigjarige Gravenberch, die zaterdagochtend in München arriveerde, aan het Duitse BILD. "Ik denk dat je hier als speler grote prijzen kunt pakken. Dat verwacht ik ook. Ik ben blij dat ik nu hier in München ben."

Gravenberch zette zijn handtekening onder een vijfjarig contract, waar Ajax volgens BILD achttien miljoen euro plus 5,5 miljoen aan bonussen over zal houden. Daarnaast heeft Ajax een doorverkooppercentage van 7,5 procent bedongen. 

De middenvelder is de tweede Ajacied die deze zomer de overstap naar München maakt. Eerder werd Noussair Mazraoui al transfervrij vastgelegd. De verwachting is dat Gravenberch begin volgende week officieel gepresenteerd zal worden door Bayern.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veel succes … maar ben bang dat het bankzitten word voor hem !! Hoezo carrière weggooien ??

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik wens hem alle succes van de wereld maar het zal mij benieuwen of we überhaupt nog wat van deze man gaan horen. De stap van Ajax naar de absolute Europese top is voor menig speler te groot gebleken. Met zijn 20 jaar moet hij gewoon elke week spelen en ik twijfel of dat gaat lukken in München

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen