'PSV maakt haast met binnenhalen spits; Ajax stelt transfer Haller uit'

24 juni 2022, 11:37

PSV wil na de komst van een drietal versterkingen verder doorpakken op de transfermarkt. Ook de voorhoede wil het namelijk nog voor het trainingskamp van 4 tot en met 10 juli op orde hebben. Dat betekent dat er komende week nog een spits aan de selectie toegevoegd zal moeten worden.

Het Eindhovens Dagblad schreef vrijdagochtend dat de Eindhovenaren hopen deze spits snel te verwelkomen. Luuk de Jong blijft de voornaamste kandidaat, terwijl ook Wilfried Gnonto (FC Zürich) en Roko Simic (Red Bull Salzburg) nog altijd op de lijst staan.

Momenteel zijn Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen de enige spitsen in de selectie van Ruud van Nistelrooij. Eran Zahavi is transfervrij vertrokken en ook Maxi Romero staat op het punt om met een transfer naar Racing Club terug te keren in thuisland Argentinië.

Haller

Waar PSV haast maakt met het aantrekken van een spits, stelt Ajax het vertrek van Sébastien Haller juist uit. De spits is al medisch gekeurd bij Borussia Dortmund, maar zal met het afronden van zijn transfer nog een week geduld moeten hebben. Dat meldde De Telegraaf vrijdagochtend. De reden daarvan is dat de transfersom van 31 miljoen euro (met vier miljoen aan vrijwel zekere bonussen) dan in het nieuwe boekjaar bijgeschreven kan worden.

Dat is gunstig, omdat Ajax verwacht dan ook veel geld aan transfers uit te geven aan bijvoorbeeld de komst van Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Owen Wijndal. Met de verkoop van Ryan Gravenberch aan Bayern München - voor 19 miljoen euro, met daarbovenop vijf miljoen aan bonussen - schrijft de club bovendien sowieso al zwarte cijfers over het huidige boekjaar. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zou voor Gakpo beter zijn als hij zelf de diepe spits wordt. In het buitenland wordt er zelden met een linksbuiten gespeeld en ook in oranje zal dat niet gebeuren zolang Van Gaal er zit. Dus als hij als diepe spits ervaring kan opdoen bij PSV (waar hij verzekerd is van een basisplaats) zou dat voor alle partijen het beste zijn.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Luuk de jong is natuurlijk een prima spits voor psv.

Rodajc
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou mooi zijn als psv Tadic binnen halen die topvorm voor psv

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen