Feyenoord bereikt akkoord: Malacia op weg naar de uitgang

24 juni 2022, 16:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tyrell Malacia heeft zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld. Het is een kwestie van tijd voor de vleugelverdediger de overstap maakt naar Olympique Lyonnais. De clubs zouden akkoord zijn over een transfersom van vijftien miljoen euro. Alleen over de laatste details wordt nog gesproken, weet Fabrizio Romano.

De linksback van de Rotterdammers stond bij meerdere clubs op de radar. Hij werd zelfs even gelinkt aan Manchester United toen bekend werd dat Erik ten Hag daar de nieuwe trainer zou worden, maar echt concreet werd die interesse niet. De Engelse grootmacht heeft andere posities waar versterkingen belangrijker zijn. Daar heeft Lyon van kunnen profiteren.

De ploeg had de voorkeur van Malacia door de aanwezigheid van Peter Bosz. De voetballer voelde het vertrouwen van zijn landgenoot en weet hoe belangrijk voldoende speeltijd vanaf de eerste wedstrijd is, aangezien het wereldkampioenschap in november op het programma staat. De vleugelverdediger is inmiddels een vaste waarde in de selectie van Louis van Gaal, al is hij geen vaste basisspeler. De concurrentie is behoorlijk met Daley Blind, Owen Wijndal en eventueel Nathan Aké.

Lyon kende vorig seizoen een teleurstellend jaar en eindigde als achtste in de Franse competitie. Dat betekent dat de ploeg komend seizoen niet actief is in Europa. Dat maakte de aantrekkingskracht voor Malacia echter niet minder. Het lijkt een kwestie van tijd voor de deal helemaal in kannen en kruiken is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik dacht 18 milljoen sinds hij international is met oplopende bonussen... en een 5 % doorverkoop clausule hij komt uit eigen opleiding.....

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

30 miljoen voor deze topspeler.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen