'Chelsea stuurt aan op permanente Maatsen-deal met Feyenoord'

25 juni 2022, 20:25

Ian Maatsen is heel hard op weg naar Feyenoord. De Rotterdammers onderhandelen momenteel met Chelsea over de linkervleugelverdediger, die de vervanger van Tyrell Malacia moet worden. De Londenaren willen Maatsen liever niet verhuren, maar verkopen aan Feyenoord.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl is een akkoord tussen Chelsea en Feyenoord heel dichtbij. De grootmacht uit de Premier League wil dus definitief afscheid nemen van Maatsen. Feyenoord wilde hem in eerste instantie huren met een optie tot koop. Momenteel worden de laatste details besproken en dan kan de linkspoot zijn handtekening gaan zetten in De Kuip.

Maatsen geldt al een tijdje als de ideale opvolger van Malacia. De geboren Vlaardinger speelde al in de jeugdopleiding van Feyenoord. Via Sparta Rotterdam en PSV kwam hij in de zomer van 2018 terecht bij Chelsea. Een echte doorbraak in Londen bleef uit. Wel maakte Maatsen de afgelopen twee seizoenen veel vlieguren bij Charlton Athletic en Coventry City in de Championship.

Malacia vertekt definitief naar Ligue 1

Het is daarnaast wachten op witte rook vanuit Lyon, waar Malacia een contract voor vijf seizoenen gaat tekenen. De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano meldt zaterdagavond dat alles rond is. Feyenoord ontvangt vijftien miljoen euro voor de international, die werd opgeleid in Rotterdam-Zuid. Het is alleen nog wachten op een definitieve bevestiging.

Reacties

Rodajc
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord word dit seizoen kampioen van eredivisie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen