Bayern krijgt onverwachte steun uit Dortmund na Mané-transfer

26 juni 2022 – Bayern München heeft de felicitaties gekregen van Borussia Dortmund voor het aantrekken van Sadio Mané. De aanvaller, die de afgelopen jaren één van de smaakmakers was bij Liverpool, zorgde met zijn overgang voor behoorlijk wat verbazing in Engeland. Hans-Joachim Watzke snapt niet dat mensen de Bundesliga minder vinden dan de Premier League.

Bayern krijgt onverwachte steun uit Dortmund na Mané-transfer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt de directeur van Dortmund naar aanleiding van een tweet van Michael Owen. 'Ik heb nog steeds moeite om te begrijpen waarom Sadio Mané Liverpool verlaat voor Bayern München', schreef de voormalig spits van Liverpool op zijn Twitteraccount. Ook Dean Saunders liet weten niets van de transfer te begrijpen. "Ik ben nog steeds verbijsterd waarom hij weg is", vertelde de oud-voetballer bij talkSPORT.

Die reacties zorgen voor woede bij Dortmund, de nummer twee van afgelopen Bundesligaseizoen. "Je hebt altijd arrogante idioten", snauwt Watzke in gesprek met BILD. "Mané is - net als Mario Götze - een heel goede deal voor de Bundesliga, in dit geval feliciteer ik Bayern dan ook. Engelse clubs hebben geen enkele Europese prijs gewonnen dit seizoen. Ik weet dat het Duitse voetbal nog steeds een goede reputatie heeft."

Eintracht Frankfurt won afgelopen seizoen de Europa League. Liverpool bereikte namens Engeland de finale van de Champions League, maar moest daarin het onderspit delven tegen Real Madrid. Het was de laatste wedstrijd van Mané in dienst voor de Reds.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd