'Neymar twijfelt ondanks nieuw contract over toekomst bij PSG'

26 juni 2022 – Neymar werd de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan een vertrek bij Paris Saint-Germain, maar uiteindelijk werd bekend dat zijn contract op 1 juli verlengd zal worden tot medio 2027. Desondanks zouden er toch weer twijfels zijn bij de Braziliaanse voetballer. Dat heeft alles te maken met uitspraken van eigenaar Nasser Al-Khelaïfi.

'Neymar twijfelt ondanks nieuw contract over toekomst bij PSG'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Een mogelijk vertrek van Neymar deze zomer? Ik kan zeggen dat we van alle spelers meer verwachten dan vorig seizoen. Hij moet veranderen om blessures, schorsingen en fouten te voorkomen. Voor volgend seizoen is het doel duidelijk: hij moet elke dag 200 procent inzet tonen", vertelde hij. Dat nieuws is bij de voetballer in het verkeerde keelgat geschoten. Hij heeft het gevoel dat de voorzitter hem niet serieus neemt. Daarom wil hij alsnog vertrekken, meldt RMC Sport.

De kans dat Neymar vertrekt, lijkt echter klein te zijn. De aanvaller krijgt op 1 juli een nieuw contract, waardoor geïnteresseerde clubs nog dieper in de buidel moeten tasten dan nu al het geval is. Neymar kwam een aantal jaar geleden voor meer dan tweehonderd miljoen euro naar het Parc des Princes. De club wil hem niet zomaar laten gaan, ondanks de twijfels die nu toch weer opspelen bij de Brazilianse aanvaller.

Daarnaast zijn er weinig tot geen clubs die kunnen voldoen aan de salariseisen van de buitenspeler, die exorbitant hoog zijn. Barça zou hem wel willen huren, maar die club kan niet akkoord gaan met zijn hele salaris. De kans dat PSG een deel blijft betalen lijkt miniem, omdat de Fransen hem niet kwijt willen. Ook Manchester United, Newcastle United en Chelsea zouden de situatie in de gaten houden.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd