'Chelsea meldt zich bij Manchester United met bod op Ronaldo'

7 juli 2022, 14:02

Chelsea gaat een serieuze poging wagen bij Cristiano Ronaldo (37). De Portugese aanvaller wil vertrekken bij Manchester United, mede om Champions League-voetbal te spelen komend seizoen. The Blues gaan een bod van zo'n vijftien miljoen euro doen op de Portugees.

Dat schrijft het Engelse The Times althans. De belangstelling van Chelsea kan weleens goed nieuws zijn voor Ronaldo, aangezien er maar weinig clubs zijn die de aanvaller kunnen weghalen bij Manchester United. Daarvoor is niet zozeer de transfersom overigens de grote boosdoener, maar vooral het torenhoge salaris van de Portugees is lang niet voor alle clubs op te brengen. Volgens Sky Sports is de club bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor de sterspeler. 

Bayern München is een van de andere clubs die Ronaldo zou kunnen betalen, maar Der Rekordmeister heeft aangegeven dat het halen van een 37-jarige speler niet in het beleid van de club zou passen. Aangezien het een club moet zijn uit de Champions League, waarbij de trainer wil meedenken met de eisen van Ronaldo, blijven er weinig clubs over. Ook Real Madrid lijkt niet happig te zijn op een rentree van de aanvaller.

Lees ook: Bayern hoeft Ronaldo niet: "Past niet in onze filosofie"

Transfers Manchester United

De uitgaande overgang van Ronaldo is weliswaar nog ver weg, maar wel realistisch. Dan zal Erik ten Hag ook de markt op moeten om een nieuwe aanvalsleider te halen, aangezien eerder ook Edinson Cavani de deur acher zich dichttrok op Old Trafford. Tot dusver werd alleen Tyrell Malacia gepresenteerd, al komt Christian Eriksen daar spoedig bij. Alleen de advocaten moeten de deal nog in orde maken, zo schreef transferspecialist Fabrizio Romano althans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen