PSV deelt contract uit: "Deze club geeft jeugdspelers echt kansen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 juli 2022 – Ismael Saibari heeft zijn contract bij PSV verlengd tot de zomer van 2025. De talentvolle middenvelder is klaar om zich de komende maanden te laten zien aan trainer Ruud van Nistelrooij. Saibari krijgt namelijk de kans om zich opnieuw te laten zien bij de hoofdmacht van PSV.

PSV deelt contract uit: "Deze club geeft jeugdspelers echt kansen"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ex-speler van onder meer RSC Anderlecht en KRC Genk speelde in 2020 immers al twee wedstrijden in het eerste elftal. In de groepsfase van de Europa League kwam hij als invaller binnen de lijnen op bezoek bij PAOK Saloniki. Ook maakte hij in de Eredivisie kort zijn opwachting tegen ADO Den Haag. Saibari kwam daarnaast vooral uit in Jong PSV, de ploeg van Van Nistelrooij.

Nu komen Saibari en Van Nistelrooij elkaar bij het 'grote' PSV opnieuw tegen. De afgelopen seizoenen in Keuken Kampioen Divisie waren belangrijk voor de middenvelder. "Daar ben ik een veel betere voetballer door geworden. Ik ben trots dat ik deze zomer de stap naar het eerste heb gezet. Het harde werk is niet voor niets geweest, al weet ik dat het nu opnieuw begint. Ik ga alles doen om veel minuten te maken", aldus Saibari op de clubwebsite.

Saibari heeft de afgelopen jaren ook gezien hoe belangrijk een goede jeugdopleiding is. "Deze club geeft jeugdspelers echt kansen. De trainers zijn veel met ons bezig en als het onverhoopt niet lukt bij PSV, is de club een voorportaal naar andere clubs", meent Saibari, die het seizoen met PSV over ruim twee weken begint met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    PSV

    gerelateerd