Feyenoord zeer daadkrachtig op transfermarkt: drietal onderweg

28 juli 2022, 10:05

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 27 juli.

Feyenoord rondt transfer af en heeft 'topschutter' binnen

Santiago Giménez heeft zijn gedroomde transfer naar Feyenoord te pakken. De Argentijns-Mexicaanse spits verruilt Cruz Azul nog deze week voor een avontuur in Europa, zo heeft hij zelf bevestigd voor de camera van ESPN. Giménez wordt de komende dagen onderworpen aan enkele medische tests. Ook Quinten Timber en Matías Viña zijn onderweg.

Slot hoopt snel op meer versterkingen: "Het houdt je maar bezig"

Arne Slot hoopt snel nieuwe namen te verwelkomen bij Feyenoord. De Rotterdammers versterkten zich onlangs met Sebastian Szymanski en Oussama Idrissi, terwijl ook de komst van FC Utrecht-middenvelder Quinten Timber aanstaande is. Feyenoord is echter nog niet klaar op de transfermarkt.

Fans Atlético halen uit naar Ronaldo via statement en spandoek

Fans van Atlético Madrid doen er werkelijk alles aan om de komst van Cristiano Ronaldo naar hun favoriete club tegen te houden. De Spaanse topclub wordt al dagenlang in verband gebracht met de komst van de Portugese aanvaller, maar dat stuit de achterban van Atléti tegen de borst.

Janssen over avontuur in Mexico: "Mensen onderschatten niveau"

Vincent Janssen heeft geen moment spijt gehad van zijn overstap naar Mexico. De voormalig aanvaller van onder meer AZ, Tottenham Hotspur en Fenerbahce verliet Europa al op jonge leeftijd voor een avontuur bij Monterrey, waar hij een prachtige tijd beleefde. Deze zomer tekende hij bij FC Antwerp.

Wiegman en Engeland treffen Duitsers in EK-finale na zege op Oranje-beul

Sarina Wiegman gaat het in de finale van het Europees kampioenschap voor vrouwen opnemen tegen Duitsland. De bondscoach van Engeland, die dinsdagavond in de halve finale won van Zweden, zag de Duitsers een overwinning boeken op Oranje-beul Frankrijk. Het duel eindigde in 2-1.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen