Feyenoord beleeft extreem drukke avond op transfermarkt

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 augustus 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 8 augustus.

Feyenoord beleeft extreem drukke avond op transfermarkt

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord kan eindelijk linksback presenteren: vierjarig contract
Feyenoord heeft zich eindelijk versterkt met een linksback. De 22-jarige Marcos López maakte zijn overstap van MLS-club San José Earthquakes naar Rotterdam maandagavond compleet. Hij wordt de vervanger van Tyrell Malacia, die meer dan een maand geleden al naar Manchester United vertrok.

Feyenoord wéér de markt op: Senesi vertrekt naar Premier League
Feyenoord heeft definitief afscheid genomen van Marcos Senesi. De Argentijn, die drie seizoenen in De Kuip speelde, werd maandagmiddag officieel gepresenteerd door Bournemouth. Het is de derde Feyenoorder die deze zomer naar de Premier League vertrekt, waardoor de club zelf wederom de transfermarkt op zal moeten.

Feyenoord pakt door: zaakwaarnemer bevestigt volgende transfer
Feyenoord kent een bijzonder drukke maandagavond op transfergebied. Eerder werd de verkoop van Marcos Senesi aan Bournemouth officieel en presenteerden de Rotterdammers linksback Marcos López. Tegelijkertijd klonk het gerucht dat Igor Paixão zich waarschijnlijk zeer binnenkort Feyenoorder mag noemen. Dat is inmiddels bevestigd door zijn zaakwaarnemer.

Conceição maakt eerste goal, maar helpt Jong Ajax niet langs Telstar
Francisco Conceição heeft zijn eerste basisplaats bij Jong Ajax maandagavond bekroond met een doelpunt. De Portugese aanwinst had slechts één helft nodig om zijn eerste goal in Amsterdamse dienst te maken. Veel leverde het de ploeg van John Heitinga niet op: het hield slechts een punt over aan de seizoensopening tegen Telstar.

'Feyenoord heeft Zerrouki bijna binnen en meldt zich in Tsjechië'
Feyenoord lijkt ook op de volgende twee versterkingen niet lang meer te hoeven wachten. Zo liggen de Rotterdamse club en FC Twente niet ver meer uit elkaar wat betreft een transfer van Ramiz Zerrouki. Daarnaast meldde het zich ook weer in Tsjechië voor de beoogde opvolger van de vertrokken Marcos Senesi.

'Gakpo stelt beslissing over toekomst uit; meer interesse verwacht'
Cody Gakpo zal voorlopig nog niet beslissen of zijn toekomst wel of niet bij PSV ligt. De Eindhovenaar staat in de belangstelling van veel buitenlandse clubs, onder wie Leeds United en Nottingham Forest, maar heeft die interesse voorlopig geparkeerd. Daarmee wil hij zich volledig focussen op het bereiken van de groepsfase van de Champions League met zijn huidige club.

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie