KNVB haalt Kiki Musampa binnen als opvolger Stijn Schaars

29 augustus 2022, 17:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kiki Musampa is door de KNVB aangesteld als assistent-bondscoach van Jong Oranje. Hij neemt in de technische staf van bondscoach Erwin van de Looi de plek in van Stijn Schaars.

Musampa gaat zijn rol bij de KNVB combineren met zijn werkzaamheden als hoofdtrainer van Jong FC Volendam. De voetbalbond maakt bekend dat de voormalig jeugdinternational tot en met het EK 2023 verbonden zal zijn aan Jong Oranje. Assistent Marcel Groninger en keeperstrainer Sierd van der Berg zijn de andere leden van de technische staf.

Met Musampa versterkt Jong Oranje zich met iemand die 25 keer uitkwam voor het beloftenteam. Daarmee staat hij op de zevende plek op de ranglijst van meeste interlands voor Jong Oranje. Het was voor Musampa niet een opstapje naar het echte werk: de voormalig middenvelder kwam geen enkele keer uit voor het grote Oranje.

In september sluit Musampa aan bij Jong Oranje, dat dan begint aan de oefencampagne richting het EK van volgend jaar. De Nederlandse beloften spelen de komende maand twee vriendschappelijke wedstrijden: tegen België (vrijdag 23 september) en Roemenië (dinsdag 27 september).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen