ED noemt vijf clubs die laat bod op Cody Gakpo overwegen

29 december 2022, 12:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV moet in de slotdagen van de transfermarkt nog vrezen voor een vertrek van sterspeler Cody Gakpo. De aanvaller, die zelf niet onwelwillend tegenover een vertrek staat, wordt begeerd door diverse clubs uit de [a,https://www.footballtransfers.com/en/transfer-news/uk-premier-league,_blank,Premier League]. Naast Southampton staat zijn naam op de lijst van vier andere clubs.

Southampton heeft maandag geïnformeerd naar de vraagprijs van Gakpo en heeft te horen gekregen dat 35 à 40 miljoen euro niet genoeg is om de buitenspeler in te lijven. De laagvlieger zal daarom met een verbeterd bod naar Eindhoven moeten komen. Niet alleen de Saints zijn in de markt voor de buitenspeler, die wil vertrekken omdat zijn club niet actief is in de Champions League.

Volgens het Eindhovens Dagblad volgen ook Leeds United, Wolverhampton Wanderers en Manchester United de ontwikkelingen al weken. Laatstgenoemde club van coach Erik ten Hag lijkt zich echter terug te trekken uit de strijd om zijn handtekening. Dat heeft voor een deel te maken met het aantrekken van Ajacied Antony, die voor honderd miljoen euro naar Old Trafford verkast.

Bij een vertrek van Gakpo moet PSV zelf weer de markt op. De Eindhovense topclub staat op het punt zich te versterken met Anwar El Ghazi, maar wil nog een extra linksbuiten aan de selectie toevoegen.

Lees ook: Witte rook aanstaande: PSV heeft Anwar El Ghazi bijna binnen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen