Waarom een zege op Polen voor Oranje cruciaal kan zijn

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 september 2022 – Het Nederlands elftal komt donderdagavond voor de Nations League in actie tegen Polen. Bij een overwinning komt de eerste plaats in de groepsfase ontzettend dichtbij in de poule en dat biedt Nederland mogelijk grote voordelen.

Waarom een zege op Polen voor Oranje cruciaal kan zijn

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nederland is namelijk een van de kandidaten om de Final Four te organiseren. Dat is de eindronde van de vier winnaars van de poules in de Nations League. De eerste editie deed Oranje na een poulefase met Frankrijk en Duitsland daar ook aan mee, maar mocht Portugal uiteindelijk de organisatie doen én het overwinningsfeestje vieren. Bij een zege op Polen kan plaatsing en daarmee organisatie een feit zijn voor Nederland. 

Lees ookWaarom de Nations League belangrijk is voor het Nederlands elftal

Nations League-groepswinst
Nederland staat momenteel twee doelpunten en drie punten op België voor in de Nations League. Zelfs als België ook wint van Wales, kan het in de Johan Cruijff Arena mogelijk nog verliezen van de directe concurrent. Daarbij hangt het van het doelsaldo in de Nations League-duels donderdagavond af, wat de uitslag mag zijn.

Als België bijvoorbeeld met 1-0 wint en Nederland met 0-2, dan mag Nederland zelfs met drie goals verschil verliezen van België. Met Polen treft Oranje een voor de eerste plek al uitgeschakeld Polen, al geldt voor Wales hetzelfde. Als Nederland de eindronde haalt, dan zal Ronald Koeman die leiden als bondscoach, omdat hij per 1 januari het stokje van Louis van Gaal weer overneemt.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd