Meest opmerkelijke Belgisch international vindt nieuwe club

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 september 2022 – De Belgische bondscoach Roberto Martinez selecteerde deze interlandbreak verdediger Jason Denayer (27) 'gewoon' voor de duels met Wales en Nederland in de Nations League. De achterhoedespeler was clubloos, maar kreeg toch een uitnodiging. Inmiddels is duidelijk dat hij snel een nieuwe club heeft. 

Meest opmerkelijke Belgisch international vindt nieuwe club

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano gaat de bij Olympique Lyon vertrokken Denayer naar Dubai vliegen om zijn overgang naar Shabab Al Ahli spoedig af te ronden. Daarmee gaat hij aan de slag in de UAE Pro League, waarin ook onder anderen Kostas Manolas, Miralem Pjanic en Allan spelen.

Denayer werd vorig seizoen weggepest bij de selectie van Peter Bosz en had derhalve een transfervrij status. Desondanks kwamen er geen grote clubs voor de international van België, die groen licht kreeg van bondscoach Martinez om deze overgang naar de zandbak te maken. In deze interlandperiode kwam hij in elk geval niet tot speeltijd, omdat hij geen enkele wedstrijdritme had.

Lees ook: 'Denayer is getreiter Bosz en Lyon beu en vertrekt'

Denayer speelde in de jeugdopleiding van Manchester City, maar kwam daar niet tot speeltijd. Wel maakte hij in verhuurperiodes bij Celtic, Galatasaray en Sunderland wedstrijdminuten voordat hij in 2018 naar de Ligue 1 vertrok.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd