'Overstap naar MLS lonkt voor Suarez: management in gesprek'

20 november 2022, 17:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Er is voldoende interesse voor Luis Suárez, die na zijn vertrek bij het Uruguayaanse Nacional op zoek is naar een nieuwe werkgever. De aanvaller werd al in verband gebracht met het Braziliaanse Gremio, maar nu wordt ook LA Galaxy serieus genoemd als mogelijke vervolgbestemming.

Volgens Revelo is het management van de 35-jarige aanvalsleider momenteel in gesprek met LA Galaxy. Het medium noemt La Galaxy de grootste kanshebber om Suárez te contracteren. Eerder werd het Braziliaanse Grêmio nog genoemd, maar volgens onder meer Fabrizio Romano heeft de spits uit Uruguay zelf geen trek in dat avontuur.

Mogelijk ziet de aanvalsleider een stap naar de Major League Soccer wel zitten. LA Galaxy zou azen op de handtekening van de 35-jarige spits, die zijn carrière eerder leek te gaan afsluiten bij Nacional. Met de club uit Uruguay werd Suárez kampioen, waarna hij weer vertrokken is. Na het WK in Qatar lijkt de spits een beslissing te gaan nemen over zijn toekomst in het clubvoetbal.

In de wandelgangen wordt heel voorzichtig ook Inter Miami genoemd als vervolgbestemming, maar die interesse lijkt niet concreet te zijn. De ambitieuze club wordt met veel spelers in verband gebracht, waaronder eerder al eens Lionel Messi, maar van concrete interesse in Suárez lijkt geen sprake te zijn.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen