Oranje krijgt pijnlijke uitbranders, Messi en Mbappé laten zich wel zien op WK | FCUpdate Recap

27 november 2022, 00:30   Bijgewerkt: 26 november 2022, 23:50

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 26 november.

Marciano Vink: "Wat hij in het veld kwam doen, weet ik echt niet"

Marciano Vink heeft Memphis Depay hard aangepakt na de wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Ecuador (1-1). De 28-jarige aanvaller van FC Barcelona maakte als vervanger van Steven Bergwijn weinig indruk in de 45 minuten die hij kreeg van bondscoach Louis van Gaal. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Van der Meijde hard voor 'zwakkelingen' Oranje: "Echt amateuristisch"

Andy van der Meijde is niet te spreken over het Nederlands elftal. De zeventienvoudig international van Oranje hoopt dat de ploeg van bondscoach Louis van Gaal snel wakker schiet in Qatar. Anders verwacht Van der Meijde dat het toernooi van Oranje niet lang meer gaat duren. Het hele artikel lezen? Klik hier! 

Van Dijk pareert kritiek op Oranje: "Genoeg pitbulls in de groep"

Virgil van Dijk kan zich niet vinden in de vele kritiek op het Nederlands elftal. De aanvoerder weet dat het beter zal moeten om ver te komen op het WK, maar wil tegelijkertijd de zaken positief blijven benaderen. Oranje moet aanstaande dinsdag tegen Qatar de knockout-fase zien te bereiken. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Xavi Simons laat zich van zijn beste kant zien en mag hopen

Xavi Simons lijkt volgens De Telegraaf dicht bij zijn debuut op het WK te zijn. De negentienjarige middenvelder kreeg in de groepswedstrijden van het Nederlands elftal tegen Senegal (2-0) en Ecuador (0-1) geen speeltijd, maar maakt tijdens trainingen een goede indruk. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Mbappé staat op en helpt Frankrijk aan ticket voor achtste finales

Frankrijk heeft zaterdagavond de achtste finales van het WK in Qatar bereikt. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps rekende in een lastige wedstrijd met 2-1 af met een stug Denemarken. De grote man aan de zijde van de Fransen was Kylian Mbappé, die beide treffers voor zijn rekening nam. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Messi wijst Argentinië de weg en blijft dromen van uniek afscheid

Argentinië heeft zaterdagavond een cruciale overwinning geboekt op het WK in Qatar. De ploeg van aanvoerder Lionel Messi bleek in een hard duel met 2-0 sterk voor rivaal Mexico. Daarmee ligt de strijd in groep C van het wereldkampioenschap. Messi was met de openingstreffer van groot belang voor zijn land. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen