Ajax kijkt rond op transfermarkt, kamp-Ihattaren belde PSV | FCUpdate Recap

13 december 2022, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 12 december.

Belletje bevestigt intentie Mo Ihattaren om terug te keren bij PSV

Mohamed Ihattaren heeft daadwerkelijk oren naar een terugkeer bij PSV. De zaakwaarnemer van de twintigjarige middenvelder heeft drie à vier weken geleden contact opgenomen met de Eindhovense club met de vraag of Ihattaren nog bij PSV zou kunnen terugkeren. Het hele artikel lezen? Klik hier!

PSV zit hoog in de boom: "Het moet sowieso een recordtransfer worden"

Marcel Brands is maandagavond tijdens een forumavond van de Supportersvereniging PSV nader ingegaan op de situatie van Cody Gakpo. De 23-jarige aanvaller heeft zich dankzij zijn doelpunten op het WK in de etalage gezet, maar van concrete interesse van een buitenlandse club is vooralsnog geen sprake. Het hele artikel lezen? Klik hier!

De strijd om João Félix barst los: deze clubs willen hem hebben

João Félix lijkt Atlético Madrid in januari te gaan verlaten. De 23-jarige aanvaller onderhoudt geen goede relatie met hoofdtrainer Diego Simeone en heeft een vertrekwens, zo heeft algemeen directeur Miguel Ángel Gil Marín kortgeleden bevestigd. Marca weet welke clubs voor João Félix in de markt zijn. Arsenal zou op pole position liggen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

[photo,147117,left,]

Deze speler zou Ajax op het oog hebben als mogelijke vervanger van Kudus

Er is een aanzienlijke kans dat Ajax binnenkort afscheid neemt van Mohammed Kudus. De 22-jarige Ghanees, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, stuurt aan op een vertrek en staat in de belangstelling van clubs uit de Premier League, Bundesliga en Ligue 1. Het Parool schrijft dat Ajax zijn mogelijke opvolger al heeft bekeken. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Arnold Bruggink stelt spelersruil tussen Ajax en Heerenveen voor

De geruchten rond Andries Noppert hebben Arnold Bruggink op een idee gebracht. Hij ziet eeen spelersruil tussen Ajax en sc Heerenveen wel zitten. Als Noppert de overstap naar de Amsterdamse club maakt, zou Jay Gorter volgens Bruggink de omgekeerde weg kunnen bewandelen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Het Parool noemt vraagprijs voor Ajax-doelwit Andries Noppert

Ajax oriënteert zich op de transfermarkt en gaat in januari mogelijk een nieuwe doelman aantrekken. Voor die vacature is Andries Noppert in beeld, zo is duidelijk geworden. Het Parool weet welk prijskaartje sc Heerenveen om de nek van de WK-verrassing heeft gehangen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kent Schreuder de 10 regelen die tot succes kunnen leiden, tussen aanval en verdedigen , daar had Ten Hag mooie oefeningen voor ,dat zie je ook bij Slot en de trainer van AZ ,Ajax heeft niks van de oefenstof meer die Ten Hag daarvoor toepaste,video's enz ,geef wat a.u.b aan koekwaus Schreuder

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen