Bruggink: "PSV heeft opvolger voor Cody Gakpo al in huis"

28 december 2022, 10:42

Arnold Bruggink denkt dat PSV niet de portemonnee hoeft te trekken voor een vervanger van Cody Gakpo, die op weg is naar Liverpool. Met het vertrek van de 23-jarige aanvaller levert PSV weliswaar enorm veel kwaliteit in, maar dat is op te vangen met de huidige spelersselectie.

Gakpo verkast voor vijftig miljoen euro naar Liverpool. Daarmee is hij de duurste uitgaande transfer ooit. "Dit is het juiste moment", zegt Bruggink tegen ESPN. "Ondanks dat het technisch directeur John de Jong zijn kop kostte heeft PSV er goed aan gedaan om hem niet afgelopen zomer te verkopen. Nu heeft hij een goed WK gespeeld en is hij er zelf ook klaar voor. Hij zal bij Liverpool een half jaar de tijd krijgen om aan het niveau te wennen, vanaf volgend seizoen moet hij er staan."

Bruggink denkt niet dat PSV ver hoeft te zoeken naar een opvolger. "Ze hielden er al rekening mee dat Gakpo zou vertrekken deze winter", vertelt Bruggink. "Ik denk dat El Ghazi zijn positie zal overnemen. Ik denk dat hij vanaf de linkerkant een uitstekend alternatief is." El Ghazi werd deze zomer opgepikt bij Aston Villa, dat hem vorig jaar verhuurde aan Everton.

Oud-Ajacied El Ghazi slaagde er in de eerste seizoenshelft te weinig in om te imponeren. In acht Eredivisie-wedstrijden was de aanvaller goed voor drie doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Corke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bruggink heeft er totaal geen verstand van. Meeprater, psv pletsen met zijn uitspraken. Inhoudelijk nul komma nul

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen