Volop geruchten rond opvolging Schreuder, Aké goud waard voor Manchester City | FCUpdate Recap

28 januari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 27 januari.

'Heitinga maakt seizoen af, Ajax zet in op Kroaat na de zomer'

Ajax heeft na het ontslag van Alfred Schreuder al drie trainers benaderd voor diens opvolging. De club kreeg echter van alle kandidaten nul op het rekest. Als gevolg daarvan mag John Heitinga volgens Telegraaf-journalist Mike Verweij het seizoen afmaken in Amsterdam. Na de zomer zou de Kroatische bondscoach Zlatko Dalic de definitieve opvolger van Schreuder moeten worden. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'PSV heeft aanvaller Man United in beeld, ook Januzaj genoemd'

PSV is nog steeds naarstig op zoek naar een aanvallende versterking. Door een hoog bod van Southampton op Kamaldeen Sulemana lijkt het lastig om hem binnen te halen, maar PSV heeft verschillende spelers in het vizier. Manchester United-aanvaller Anthony Elanga en Adnan Januzaj zouden in beeld zijn. Het hele artikel lezen? Klik hier!

KKD: PEC loopt uit, heerlijk 'debuut' voor Hyballa bij NAC Breda

PEC Zwolle is de grote winnaar van de vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie. De koploper liep tegen laagvlieger TOP Oss ondanks een gelijkmaker in de tweede helft uit naar een comfortabele 4-1 zege en zag concurrent Heracles Almelo punten verspelen in Eindhoven. Peter Hyballa beleefde een fijne rentree op de bank bij NAC Breda. Het hele artikel lezen? Klik hier!

FA Cup: Aké groeit uit tot matchwinner voor Manchester City

Manchester City heeft de laatste zestien bereikt in het toernooi om de FA Cup. In eigen stadion was het met 1-0 te sterk voor Premier League-koploper Arsenal. Nathan Aké groeide uit tot matchwinner door in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd aan te laten tekenen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Tadic aangeslagen na vertrek Schreuder: "Je voelt je slecht en je schaamt je"

Dusan Tadic zit er flink doorheen na het ontslag van trainer Alfred Schreuder van donderdagavond. De oefenmeester werd na het gelijke spel tegen FC Volendam (1-1) ontslagen, waardoor de Servische aanvoerder van de Amsterdammers flink mee zit. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Domper voor Heerenveen: 'Noppert mogelijk weken uitgeschakeld'

SC Heerenveen moet er serieus rekening mee houden dat het een langere tijd zonder doelman Andries Noppert moet doen. De Oranje-international liep tijdens de warming-up voor het midweekse duel tegen Fortuna Sittard een blessure op, waardoor hij even afwezig is. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen