Bizar moment: Rangers maakt onsportieve goal en laat opponent scoren

12 februari 2023, 22:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de Schotse bekerwedstrijd tussen Rangers FC en Partick Thistle deed zich zondag een zeer opmerkelijk moment voor. Nadat Rangers op onsportieve wijze de 2-1 maakte, stond de club toe dat Patrick Thistle op 2-2 kwam. Uiteindelijk won Rangers met 3-2 van de tweededivisionist.

Na een blessure bij Rangers-speler Malik Tillman schoot Rangers de bal uit. De bezoekers mochten ingooien en zouden de bal normaal gesproken teruggeven aan Rangers, maar kregen die kans niet omdat Tilman zelf de bal ontfutselde bij Kevin Holt en vervolgens scoorde, tot grote woede van Partick Thistle. De doelpuntmaker werd tegen de grond gewerkt door zijn tegenstanders.

De spelers van Rangers kregen van hun trainer Michael Beale de opdracht om toe te staan dat Scott Tiffoney vanaf de aftrap de 2-2 maakte. Niet alle thuissupporters leken daar even blij mee. Vier minuten voor tijd zorgde James Sands toch nog voor de 3-2, waardoor Rangers de kwartfinale bereikte.

Het moment deed enigszins denken aan een doelpunt dat Jan Vertonghen ooit maakte voor Jong Ajax tegen SC Cambuur, al deed hij dat onbewust toen hij de bal wilde terugschieten. Toen stond Jong Ajax ook toe dat de tegenstander vervolgens scoorde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen