Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Feyenoord verder gaat in de Europa League

14 maart 2023, 14:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord maakte vorige week indruk in de eerste wedstrijd van de achtste finales van de Europa League tegen Shakhtar Donetsk. Een overwinning leverde dat niet op in Polen, maar de formatie van Arne Slot had meer verdiend dan het uiteindelijke gelijkspel (1-1). Er is derhalve genoeg vertrouwen voor de return en dat kan je bij Jacks.nl een flinke bonus opleveren.

Als Feyenoord erin slaagt om in De Kuip een resultaat te boeken dat de volgende ronde oplevert, kun je vijftig of misschien zelfs wel honderd (!) keer je inleg winnen bij Jacks.nl. Eerder werden in Rotterdam-Zuid SS Lazio (1-0) en Sturm Graz (6-0) Europees al overtuigend verslagen, terwijl in de Eredivisie negen van de dertien wedstrijden werden gewonnen en er niet eenmaal werd verloren.

Ook in de KNVB Beker boekte Feyenoord in eigen huis alleen nog maar goede resultaten die de volgende ronde opleverden. Daardoor is er veel aanleiding om vertrouwen hebben in de return in de Europa League. Als je minimaal twintig euro stort, kun je op één euro een Odds Boost van liefst vijftig euro ontvangen. Als je direct 100 euro stort bij Jacks.nl, dan kun je je inzet liefst maal honderd doen, mits het uitkomt dat Feyenoord de volgende ronde.

Reden genoeg om aan te nemen dat het donderdagavond een goede afloop heeft voor de Rotterdammers, die vorig jaar nog de finale haalden van de Conference League. Geloof je in de kansen? Maak dan gebruik van de Odds Boost van Jack's, zet een euro in op het doorgaan van Feyenoord en maak daar 50 of zelfs 100 euro van! Hier lees je de actievoorwaarden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen