Gemengde gevoelens bij Oranje: twee spelers terug in selectie, Geertruida en De Vrij naar huis

25 maart 2023, 15:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ronald Koeman heeft daags na de oorwassing van het Nederlands elftal tegen Frankrijk goed nieuws gekregen: Matthijs de Ligt en Bart Verbruggen sluiten zaterdagmiddag weer aan bij de selectie. Zij misten vanwege ziekte de eerste wedstrijd in de EK-kwalificatiereeks. Lutsharel Geertruida en Stefan de Vrij hebben het trainingskamp daarentegen verlaten.

De Ligt en Verbruggen liepen net zoals Cody Gakpo, Sven Botman en Joey Veerman een buikgriepvirus op en misten daardoor de wedstrijd in en tegen Frankrijk (4-0). Waar De Ligt en Verbruggen zich maandag weer in Zeist melden, blijven Gakpo, Botman en Veerman (voorlopig) thuis.

Voor Geertruida zit de interlandperiode erop. De verdediger van Feyenoord liep in de slotfase van het duel met Frankrijk een hamstringblessure op en keert daarom terug naar zijn club. Ook Stefan de Vrij, die na de ziektegolf bij de selectie werd gehaald, heeft het trainingskamp verlaten. Dat heeft te maken met een op handen zijnde gezinsuitbreiding.

Het Nederlands elftal speelt maandag tegen Gibraltar de tweede wedstrijd in de EK-kwalificatiecyclus. De wedstrijd wordt in De Kuip gespeeld en gaat om 20.45 uur van start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ToonBazelmans08
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

IK had liever Gakpo ende Ligt er weer bij. Als Verbruggen komt zal hij ook wel keepen maandag tegen Gibralt araltijd moeilijk!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen