Trainerswissel in de Premier League, Feyenoord heeft partnerclub te pakken | FCUpdate Recap

27 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 26 maart.

Antonio Conte vertrekt bij Tottenham Hotspur; club maakt opvolger bekend

Antonio Conte is met 'wederzijds goedvinden' vertrokken bij Tottenham Hotspur, zo maakt de club zondagavond bekend. De positie van de trainer werd langzamerhand onhoudbaar door teleurstellende resultaten en heftige uitspraken in de pers. Assistent Cristian Stellini maakt het seizoen af als interim-trainer, met Ryan Mason als zijn assistent. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Van Halst ziet gênant moment tussen Geertruida en Timber: "Dit is zó pijnlijk"

Jan van Halst denkt dat Ronald Koeman een slechte beurt heeft gemaakt door Lutsharel Geertruida op te stellen als centrumverdediger tegen Frankrijk. De verdediger van Feyenoord maakte zijn interlanddebuut; Koeman wilde Geertruida niet als rechtsback opstellen, omdat hij bij zijn vuurdoop dan meteen tegenover Kylian Mbappé zou staan. Na twintig minuten werd Geertruida tóch naar de rechtsbackpositie gedirigeerd. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Schimmelpenninck haalt in column voor De Volkskrant weer keihard uit naar VI

Sander Schimmelpenninck heeft zondag opnieuw harde woorden uitgesproken over de tv-show Vandaag Inside. De opinieschrijver en presentator heeft in een column in De Volkskrant uitgehaald naar het 'cancelen' van zijn persoon in het programma, nadat hij eerder de inhoud als 'dom' had beschreven. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Ronaldo en Portugal vermorzelen Luxemburg, Italië slaat een flater

Portugel heeft zondagavond geen enkel kind gehad aan Luxemburg in de EK-kwalificatie. Mede dankzij twee treffers van aanvoerder Cristiano Ronaldo werd de voetbaldwerg met 6-0 opzij gezet. Italië kende daarentegen een lastigere avond tegen een tegenstander van nog minder formaat. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Camp Nou volgepakt voor Kings League: 90.000 fans scanderen één naam

De finale van de Kings League van Gerard Piqué wordt zondagavond gespeeld in een volgepakt Camp Nou. Circa 90.000 supporters zijn aanwezig in het stadion van Barcelona, onder wie ex-spelers van Barcelona als Ronaldo, Ronaldinho en Neymar. Toch scandeerden de aanwezige fans slechts één naam: die van Lionel Messi.

Het hele artikel lezen? Klik hier!

Topscorer aller tijden Kane leidt zakelijk Engeland langs Oekraïne

Engeland heeft zondagavond een overtuigende 2-0 zege geboekt op Oekraïne in strijd om kwalificatie voor het EK 2024. De ploeg van Gareth Southgate kwam in het eigen Wembley Stadion geen moment in gevaar en dankzij een goede treffer van Harry Kane en een heerlijke goal van Bukayo Saka was de uitslag al voor rust bepaald. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Trainer verrast tijdens interview en kondigt samenwerking met Feyenoord aan

FC Dordrecht speelde zondagmiddag doelpuntloos gelijk in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport, maar toch zullen de supporters voorlopig genoeg hebben om over te discussiëren. Michele Santoni, de trainer van de De Schapekoppen, kondigde na afloop namelijk een opvallende ontwikkeling aan. Dordrecht, dat momenteel de negentiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie bezet, gaat namelijk samenwerken met Eredivisie-koploper Feyenoord. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen