PSV maakt werk van komst Engelaar

26 april 2007, 09:22   Bijgewerkt: 26 april 2007, 15:11

Het lijkt er op dat PSV Orlando Engelaar naar Eindhoven gaat halen als eventuele vervanger van Phillip Cocu. Zowel Sportweek als het Algemeen Dagblad meldt dat de Brabantse ploeg serieuze interesse heeft in de 28-jarige middenvelder, die gezien wordt als de drijvende kracht achter het huidige succes van FC Twente.

"PSV heeft mijn zaakwaarnemer inmiddels gebeld om de interesse kenbaar te maken", geeft Engelaar in Sportweek toe. "Hoe concreet ze zijn, weet ik niet. Ik weet dat coach Ronald Koeman op tv heeft gezegd dat hij mij een interessante speler vindt, maar volgens mij kom ik pas ná Van Bronckhorst en Zenden in beeld."

Aangezien Van Bronckhorst in Barcelona wil blijven en ook Zenden mogelijk nog niet deze zomer terugkeert naar Nederland, staat Engelaar nu hoog op de Eindhovense verlanglijstjes. Nadeel is echter wel dat de ploeg een flinke afkoopsom zal moeten betalen, want Engelaar heeft in Twente nog een contract tot de zomer van 2009. 

Engelaar is zeker niet de enige speler van FC Twente die in de belangstelling staat van PSV. Eerder werden ook aanvallers Sharbel Touma en Kennedy Bakircioglu in verband gebracht met een overstap naar de uittredend landskampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen