Zaakwaarnemer: "Engelaar gaat geen vertrek forceren"

16 januari 2008, 15:03   Bijgewerkt: 16 januari 2008, 15:12

Orlando Engelaar is niet van plan om koste wat kost een transfer naar Ajax af te dwingen. De Amsterdamse club heeft concrete interesse in de middenvelder van FC Twente, maar de Tukkers zijn niet van plan om hem te laten vertrekken. 

Engelaar, die in de jeugd voor Feyenoord speelde, heeft de aanbieding van Ajax in beraad. "Natuurlijk wil Orlando een keer de stap naar een nog grotere club maken", stelt de zaakwaarnemer van de sterke middenvelder. "Zoals de meeste voetballers heeft ook hij ambities. Maar Orlando gaat zeker geen vertrek forceren door niet te spelen of weg te blijven bij trainingen. Hij denkt nu eerst even na over de situatie en zal snel laten weten wat hij het liefst wil. Stel dat hij iets voelt voor een overgang naar Ajax, dan kan FC Twente zich daar niet helemaal doof voor houden."

Engelaar (28), die drie keer uitkwam voor het Nederlands elftal, staat tot de zomer van 2009 bij FC Twente onder contract. In de verbintenis is een optie voor nog een seizoen opgenomen. Voorzitter Joop Munsterman heeft al laten weten dat de club uit Enschede in transfermaand januari geen bepalende spelers verkoopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen