Feyenoord ook tegen AZ te laat bij de les

30 januari 2008, 22:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord zou er goed aan doen om tijdens de volgende thuiswedstrijd de wedstrijdklok al op minuut 46 te zetten en eerst een 45-minuten durend partijtje tegen een willekeurig juniorenelftal te spelen. Want de laatste duels is het voor rust bar en boos wat de Rotterdammers laten zien, maar is het spel na rust ineens een stuk beter. Zo ook woensdag, tegen AZ. Genoeg voor de zege was het niet. In de Kuip eindigde het spannende duel in 2-2.

kevin blom

kevin blom

Deze gelijkmaker leek het startsein voor een offensief van de thuisclub, maar dat viel mee. AZ bleef overeind en sloeg zelfs genadeloos toe op het moment dat de Rotterdamse storm was gaan liggen. Uitgerekend de geboren Rotterdammer Mounir el Hamdaoui zorgde voor het tweede Alkmaarse doelpunt, door een bal vanaf de rand van het strafschopgebied prachtig in de verre hoek te krullen.

In de spannende slotfase kon het duel vervolgens beide kanten op vallen, maar het bleef gelijk. Hiermee kreeg het duel een terechte uitslag, want AZ verdiende het niet om in de Kuip te verliezen. En Feyenoord speelde weliswaar een aardige tweede helft, maar de eerste helft was wederom niet goed genoeg. En om dit soort duels te winnen, zal de ploeg toch echt twee goede helften op de mat moeten leggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen