Tiendalli wil 'eerlijke kans' bij Feyenoord

22 maart 2008, 08:47

Dwight Tiendalli weet nog niet of hij na dit seizoen terug wil keren naar Feyenoord. De rechtsback wordt sinds de winterstop door de Kuipbewoners verhuurd aan stadgenoot Sparta, met de intentie om hem komende zomer weer terug te halen. Maar Tiendalli twijfelt over een terugkeer naar Rotterdam-Zuid, zegt hij in het AD.

"Als Feyenoord mij terug wil halen, dan moet ik daar zelf ook achter staan. Ik wil een eerlijke kans. Als ik dan geen basisplaats afdwing, kan ik dat mezelf verwijten. Nu voelt dat niet zo", zegt de 22-jarige rechtervleugelverdediger, die in de zomer van 2006 overkwam van FC Utrecht. In zijn eerste maanden in de Kuip maakte hij een ongelukkige indruk, waarna hij dit seizoen zelfs helemaal niet in aanmerking kwam voor een basisplaats. "In de Kuip kwam ik niet aan spelen toe. Ik was de laatste maanden topfit en voelde mij sterk. Maar ik speelde in Jong Feyenoord. Terwijl er momenten waren dat de technische staf mij bij de groep had kunnen halen", vindt hij.

Tiendalli was in 2006 nog één van de uitblinkers bij Jong Oranje tijdens het EK in Portugal. Hij werd toen zelfs verkozen in het 'team van het toernooi' van de UEFA. Het contract van de rechtsback bij Feyenoord loopt nog tot de zomer van 2010.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen