Kamp-Tiendalli begrijpt niets van Feyenoord

6 juli 2008, 22:49

Wesley Tiendalli, de broer en zaakwaarnemer van Dwight Tiendalli, begrijpt niets van de handelswijze van Feyenoord. De rechtsback hoefde zich zaterdag niet te melden voor de eerste training, maar was een dag later wél van de partij op de oefenweide. "Een rare gang van zaken", zegt Wesley Tiendalli tegenover ELF Voetbal

"In april heb ik nog een gesprek gehad met Peter Bosz waarin hij zei dat Dwight voor een redelijk bedrag mag vertrekken", vertelt Wesley Tiendalli. "Zou hij niet wegkomen, dan zou hij gewoon bij de selectie zitten voor komend seizoen en een kans krijgen. Daar lijkt nu geen sprake van. Ik heb ook geen verklaring voor deze actie."

In het kamp-Tiendalli was de verbazing groot, toen er een brief op de deurmat plofte waarin stond dat de verdediger de eerste training moest laten schieten. "Misschien probeert Bosz een spelletje te spelen en ons onder druk te zetten. Ik ga hem snel om duidelijkheid vragen. Van Dwight heb ik begrepen dat trainer Gertjan Verbeek zondag tegen hem zei dat hij wat hem betreft op zaterdag hadden mogen komen. Het lijkt er dus op dat Bosz en Verbeek niet op één lijn zitten", aldus Wesley Tiendalli.

Tiendalli, die in 2006 naar de Kuip kwam, heeft nog een contract tot 2010.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen