Van Rhijn over zware CL-loting: "Niets is onmogelijk"

12 september 2014, 12:27

Ajax trapt woensdag, na de thuiswedstrijd van komende zaterdag tegen Heracles Almelo, de groepsfase van de Champions League af tegen Paris Saint Germain. Met de Franse kampioen, FC Barcelona en APOEL Nicosia werden de Ajacieden in de loting ingedeeld in een uiterst pittige groep. Ondanks dat gegeven wil Ricardo van Rhijn er vol voor gaan. "Het wordt lastig, maar dat maakt de uitdaging alleen maar groter."

"We kwamen natuurlijk pas als derde uit de pot, dus mijn eerste gedachte was: daar zijn we weer in een sterke poule...", zegt Van Rhijn in zijn column op de website van zijn werkgever over de CL-loting. "Het zijn vier heel mooie wedstrijden, als je even Barcelona en Paris Saint Germain eruit pakt. Maar ook APOEL heeft niet al te lang geleden nog de kwartfinale gehaald", weet de rechtsachter, die hoopt op een stunt: "Niets is onmogelijk."

"We hebben al vaker bewezen dat we kunnen winnen van grote ploegen, als we bijvoorbeeld kijken naar clubs als Manchester City en FC Barcelona", herinnert Van Rhijn zich nog goed. "PSG is hartstikke sterk en heeft individueel goede spelers die van niets iets kunnen maken, dus het wordt ontzettend lastig. Een thuiswedstrijd in de Champions League geeft altijd een extra soort spanning. Het zijn wedstrijden waar je het toch allemaal voor doet, het is het allerhoogste niveau qua clubvoetbal."

De focus ligt wel eerst op Heracles, geeft Van Rhijn aan: "De wedstrijd tegen Heracles van morgen is ook super belangrijk voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen