Cillessen was bang voor dubbele cijfers tegen Barça

23 oktober 2014, 08:36

Ajax kon dinsdagavond geen rol van betekenis spelen in het Champions League-duel met FC Barcelona. De Amsterdammers hadden niets in de melk te brokkelen en gingen met 3-1 ten onder, met de wetenschap dat de score veel hoger had kunnen uitvallen. Doelman Jasper Cillessen vreesde na de bliksemstart van Barça zelfs voor dubbele cijfers.

"Ik voelde me net zo machteloos als vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen Red Bull Salzburg", liet Cillessen optekenen door De Telegraaf. "Dit was dus duidelijk grotemensenvoetbal", concludeert de sluitpost van Ajax. "Na de 2-0 was ik aan de ene kant bang voor dubbele cijfers. Aan de andere kant merkte ik dat we steeds iets meer grip op hun spel kregen."

Cillessen probeerde alle middelen in te zetten om zijn teamgenoten scherp te krijgen. "De manier waarop Andres Iniesta vanaf een meter of 25 langs drie, vier man door het centrum liep, kon natuurlijk niet", stelt de goalie, die de wedstrijd snel wil vergeten. "We kwamen hiernaartoe voor een resultaat, maar als je zo speelt, lukt dat natuurlijk nooit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen